Det første møde med læserne!

Efter at have arbejdet (alene) på Glidende Overgange i to år, er det ret nervepirrende at lukke de første læsere ind i det univers, som så længe kun har eksisteret i mit hoved og i min tekst. 

Min nattesøvn var noget urolig op til udgivelsen. Der var mange tanker: Er der overhovedet nogen, der vil læse bogen? Hvad nu, hvis de ikke kan lide den? Er der nogen, der bliver sure? Dukker der overhovedet nogen op til min bogreception? Vil nogen købe bogen? Var det her med at udgive en bog i det hele taget en kæmpe fejl?

Det viste sig, heldigvis, at frygten var grundløs. Det har faktisk været en overvældende positiv oplevelse at udgive min første bog. Jeg er blevet mødt med stærk opbakning, lykønskninger og gaver fra nær og fjern. Jeg kunne ikke være mere glad og taknemlig!

Første læser-feedback!

Allerede tre timer efter udgivelsen fik jeg den første feedback fra en læser: “Så har jeg slugt bogen! Pageturner! Yndlingsøjeblikke: Lus og jakken i flyet.”

Pyha. Det var da positivt, var det ikke? Jeg vidste i hvert fald, hvad min læser mente med “lus og jakke i flyet”. Hun hentydede til to scener i bogen, som åbenbart vakte noget særlig genkendelse hos hende.

Siden er det blevet til mange flere kommentarer og tilbagemeldinger, og jeg glæder mig over hver eneste af dem. Det sjove er, at læserne værdsætter forskellige steder i bogen. Nogle synes det mest genkendelige er teenagelivet i ungdomsklubben i firserne. Andre beskrivelserne af at blive mor for første gang. 

Mit univers er ikke længere kun mit

Det er selvfølgelig rart at vide, at bogen har været en positiv oplevelse for mange læsere, men for en forfatter er det bedste, at man nu deler sin tekst med andre. Endelig er der flere mennesker end jeg, der ved, hvad “lus og jakken i flyet” hentyder til. Mit tekstunivers er ikke længere mit – men mine læseres. Det er så fedt at opleve! 

TUSIND TAK til alle jer, der har sendt og delt jeres kommentarer.  Send endelig flere – og anbefal hellere end gerne bogen til andre læsere!

Du kan læse nogle af kommentarerne neden for:

Læserne siger:

Hej skønne forfatter😘 Må bar’ lig’ fortælle, at jeg simpelthen slet ikke kunne vente med at åbne og læse DIN bog.🤓 Fantastisk Janne elsker dit sprog og indlevelse, og har grinet flere gange, så TAK for den , super godt skrivearbejde👏
Dorte
-læser
Har netop læst din bog færdig - hvor er den bare god👏👏 Velskrevet, tankevækkende og humoristisk👍 Pyha - der er mange genkendelige ting😬😂
Lotte
Jeg har svært ved at slippe bogen igen. Den er sååå go’ kan nikke genkendende til det meste, og smiler og små griner af det tøj og den tid i ungdomsklub. Glæder mig til at læse videre⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du får lige fem stjerner.
Charlotte
-læser
Tak for en rigtig god læseoplevelse. Du har åbnet mine øjne for, at livet måske ikke er så håbløst, og at jeg måske ikke er en særling. At jeg ikke er alene om at føle mig utilstrækkelig på arbejdet og herhjemme.
Mette
Det var en helt fantastisk oplevelse at læse Glidende Overgange. Jeg blev blæst tilbage til min pubertet, ungdom og tidlige voksenliv og minsandten også overgangsalder. Selv om det er store og tunge refleksioner formår forfatteren at drysse lidt humor og selvironi ovenpå...det gør den utrolig let at læse og fordøje. Bogen får fem stjerner af mig, og jeg kan kun anbefale andre at læse den!
Vivi
-læser
Det er en virkelig fin bog. Jeg er meget overrasket over så meget genkendelighed, jeg oplever ved at læse Glidende Overgange. Jeg er faktisk virkelig ramt af den.
Rikke

Har du endnu ikke købt bogen?

Du kan købe Glidende Overgange hos Saxo.com eller bestil den hos din lokale boghandler.