PODCAST: FARVEL HAMSTERHJUL

Podcast Farvel Hamsterhjul

FARVEL HAMSTERHJUL er en podcast for dig, der drømmer om et anderledes, kreativt og frit arbejdsliv.

Jeg undersøger, hvordan det kan lade sig gøre at skabe et anderledes arbejdsliv uden for det, vi kalder hamsterhjulet. Jeg har selv gjort det, men er stadig i gang med at lære og undersøge, hvordan jeg kan skabe et mere frit og kreativt arbejdsliv, hvor der kan blive plads til at udleve flere sider af mig selv samtidig med, at det også er økonomisk bæredygtigt. 

I hver episode tager jeg fat på et emne – enten alene eller sammen med en gæst – der gør både dig og mig klogere på et kreativt arbejdsliv uden for den traditionelle lønmodtagerramme.

LYT MED!

Du kan lytte til podcasten Farvel Hamsterhjul på tjenesten Podimo. 

Du kan downloade podimo som app og prøve tjenesten gratis i 14 dage.

 

Uddannelse og karriere

Jeg er uddannet cand. mag. og ph.d. i dansk litteratur og har analyseret og undervist i adskillige litterære tekster gennem tiden. Men nu er jeg kommet over i den udførende side af litteraturen, og det er en helt anden disciplin:-)

I 2007 skiftede jeg karriere første gang og begyndte at arbejde med kommunikation og marketing. 

I 2016 tog mit liv endnu en drejning, da jeg forlod mit faste job for at forfølge min drøm om at leve et mere frit og kreativt liv med litteratur og kunst i centrum. Glidende Overgange (2019) er min første udgivelse. Se udgivelser her.